Revolutionair IMC systeem voor autobanden

Er zijn ongeveer 10.000 voertuigen, waaronder huis-aan-huis-vuilnisinzameling en -transportvoertuigen, dumpers, jeep, tractoren, tankwagens, enz

Indore: Indore Municipal Corporation (IMC) is begonnen zijn stempel te drukken op de banden van al zijn voertuigen. Ambtenaren met de werkplaatsafdeling van IMC zijn op het idee gekomen om diefstal of onnodige vervanging van nieuwe banden van voertuigen die door haar personeel en ambtenaren worden gebruikt, in te perken.

Er zijn ongeveer 10.000 voertuigen, waaronder huis-aan-huis-vuilnisinzameling en -transportvoertuigen, dumpers, jeep, tractoren, tankwagens, enz.

Ambtenaren zeiden dat het voor hen niet mogelijk was om de staat van banden van alle voertuigen regelmatig te controleren.

“Het markeersysteem is bedoeld om de banden te controleren die in onze voertuigen worden gebruikt. En het zal ons ook helpen ongeautoriseerde banden te vervangen, wat de onderhoudskosten zal verminderen, “zei de workshop van IMC, Sumit Asthana.

Merk oplossingen

Reserveer uw stoel voor Global Auto Business Summit, 29 november

Pre-registreren voor Conclave voor elektrisch voertuigen
Hij beweerde ook dat een deel van het personeel dat zich bezighield met het besturen van IMC-voertuigen ervoor zorgde dat nieuwe banden werden vervangen door oude.

Ambtenaren zeiden dat eerst alle nieuwe banden worden gemarkeerd en dat daarna ook oude banden worden afgestempeld. De stempel bevat de naam van de IMC-werkplaatsafdeling en het huidige jaar.

Een ambtenaar met IMC-werkplaatsafdeling op voorwaarde van anonimiteit onthulde dat de praktijk van bandvervanging wijdverbreid was met dumpers, vuilniswagens en watertankwagens.

“De banden van sommige voertuigen moesten elke andere maand worden vervangen, waardoor het vermoeden ontstond dat onbevoegden nieuwe banden hadden vervangen door een oude. Nieuwe banden werden op de markt verkocht en het personeel kocht een oude band tegen een lage prijs en hield het verschil met hen bij, “wees hij.

De civiele instantie was eerder bezig met diefstal van brandstof van haar voertuigen en om te voorkomen dat de civiele instantie GPS op al haar voertuigen installeerde om de door hen bestreken afstand op regelmatige basis te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *