Mazda en een elektrische auto?

Eindelijk elektrisch!

Het lijkt wel of Mazda haar mening heeft veranderd over elektrice autos. Mazda verzette zich openlijk tegen de komst en elektrificering van de automotive industrie. Terwijl Toyota inzette op waterstof en Nissan de Leaf op de wereld zette kwam Mazda met persberichten dat “Veel Europeanen nog geloven in de brandstofmotor”.

 

Goedkoper

Mazda leek zich te blijven verzetten tegen de elektrice autos. Nu betaal je veel meer voor een mazda met een benzinemotor. Als je zelf niet wilt overstappen laat je portemonnee dit wel doen, elektrisch rijden is immers goedkoper. Elektriciteit wordt goedkoper, brandstof duurder en zo prijzen brandstof aangedreven auto’s zich naar alle waarschijnlijkheid voor 2025.

 

Aankondiging

Iemand bij Mazda heeft dus de hakken uit het zand gehaald en aan de bel getrokken. Mazda kondigt dus een volledig elektrische auto aan en wordt aankomende 23 oktober op de Tokyo Motor Show als eerst te zien.

Het enige wat we tot nu toe weten over deze auto, is dat hij elektrisch is. Voorlopig moeten we nog even verder gaan met de geruchten. 

 

Wat vind jij nou van de elektrische autos? Laat het weten in de reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *