De 5 duurste auto’s ter wereld die je graag zou willen hebben

“’S Werelds duurste auto’s zijn meer dan alleen een vervoermiddel. Dit zijn verbluffende en oogverblindende machines die passen bij de flamboyante levensstijl van mensen die ze zich kunnen veroorloven.”

We zouden de lijst beperken tot één model per merk. En let op dat niet alles op de lijst snel is. Dus als je denkt dat geld geen geluk kan kopen, kun je na het lezen van gedachten veranderen.

Koenigsegg CCXR Trevita – $ 4,8 miljoen

De Koenigsegg is een schoonheid om te aanschouwen. Het staat als ’s werelds duurste straat legale productie voertuig. Waarom is deze auto zo duur? Laten we het uitzoeken.

Ten eerste is de auto volledig bedekt met diamanten die geen goedkope stenen zijn. Onder de glanzende afwerking is een 4,8 liter – dual supercharged V8. Hij levert een vermogen van 1.004 pk en een koppel van 797 pond-voet.

Lamborghini Veneno – $ 4,5 miljoen

Raad eens de naam van de Lamborghini gemodificeerde Aventador roadster? Gift. In feite is de auto gebouwd om de 50ste verjaardag van de autofabrikant te vieren en heeft hij een naam die onmiskenbaar geschikt is voor een dergelijke giftige schoonheid.

De auto is helemaal adembenemend vanuit alle hoeken en is behoorlijk snel. Het is een V12 van 6,5 liter en levert 740 pk en 60 km / u in 2,9 seconden.

W Motors Lykan Hypersport – $ 3,4 miljoen

De Lykan Hypersport verscheen in de blockbuster – Fast and Furious 7 en moest door drie wolkenkrabbers in Dubai vliegen. De styling van deze Libanese super auto is adembenemend. Met zijn schaardeuren, met juwelen ingelegde koplampen en interieur, zoals wat werd gescheurd uit science fiction, lijkt deze auto de hype waar te maken.

Het wordt geleverd met 3,7 liter, 770 pk en 708 lb-ft. Het bereikt ook 62 mph in 2,8 seconden en bij topsnelheid levert het een enge 240 mph.

Limited Edition Bugatti Veyron – $ 3,4 miljoen

De lijst zou niet compleet zijn zonder een versie van de geweldige Bugatti Veyron te noemen, want de automaker produceert niet alleen de snelste auto, maar ook de duurste ter wereld.

De Bugatti Veyron heeft 1.200 pk en een vernieuwde cabine. De voorgrill is ook opnieuw ontworpen en kan 254 mph leveren.

Ferrari Pininfarina Sergio – $ 3 miljoen

Het is duidelijk dat deze Ferrari niet de duurste ter wereld is maar als een van de felbegeerde wordt beschouwd. De Sergio is gemaakt door een Italiaanse ontwerper en wordt geleverd met een 4.5 liter V8 die maar liefst 562 power levert.