De 3 beste kleine auto’s beschikbaar tegen betaalbare prijzen

De kleine automarkt is ongelooflijk concurrerend, wat goed nieuws is als je op zoek bent naar een nieuw supermini-voertuig. Je hebt niet alleen een groot aantal modellen om uit te kiezen, maar je zult ook merken dat de normen voor dit soort auto’s erg hoog zijn.

Om kans te maken op de productie van de beste kleine auto op de markt, moet de auto comfortabel zijn voor rijden in de stad en op de snelweg. Het moet je ook voldoende opstartruimte bieden voor je boodschappen, een behoorlijke hoeveelheid technologie en een interieur dat voldoet aan de dagelijkse eisen van je gezin. En, misschien wel het belangrijkst van allemaal, het moet betaalbaar en concurrerend geprijsd zijn.

Dus, om je te helpen je volgende supermini-auto te vinden, zijn hier drie van de beste:

Ford Fiesta

Het is misschien geen verrassing dat de Ford Fiesta bovenaan een top tien van supermini-lijsten staat, vooral sinds het nieuwe model op de markt verscheen. Het blijft de sector domineren omdat het gemakkelijk en leuk is om te rijden. Bovendien bieden de Ecoboost benzinemotoren een stille maar toch pittige rit, en dit pluspunt wordt bekroond door de geweldige kortingen die zijn beschikbaar op deze auto’s.

Een van zijn tegenhangers, de Ford B Max, groeit ook in populariteit omdat het gebaseerd is op de best verkochte Fiesta, maar iets langer en groter is. Het beschikt ook niet over een centrale pilaar en heeft schuifdeuren aan de achterzijde, waardoor het veel gemakkelijker is om meer in uw auto te krijgen. Zeer geschikt voor het meenemen van de kinderen of het vol shoppen.

Volkswagen Polo

Een andere niet verrassende functie op onze lijst, de VW Polo bied je op vele manieren een premium kleine auto. Het heeft niet alleen een slim, stijlvol interieur, maar het ziet er ook fantastisch uit aan de buitenkant. Sommige modellen kunnen behoorlijk prijzig worden, maar als je op zoek bent naar een betaalbare supermini-auto, biedt de 1,2-liter benzinemotor een praktische, economische stijl. Dat is moeilijk te verslaan.

Skoda Fabia

Deze auto heeft in zijn tijd verschillende prijzen gewonnen en is voor velen favoriet. Met een eersteklas constructie en hoogwaardige materialen zijn de Fabia’s betaalbaar om te gebruiken. Je zult het ook tegen een betaalbare prijs vinden, wat betekent dat het een geweldig klein rondje is, of je nu door de stad reist of naar de openbare weg gaat.