Autofeitjes

Nieuw Snelheidsrecord!

Bugatti heeft met haar auto, de Bugatti Chiron, een nieuwe topsnelheid neergezet van 300mp/h omgerekend ongeveer 483km/h. De auto die deze snelheid aantikte reed op Ehra-Lessien met een pre-production model, namelijk de Chiron Super Sport 300+. Deze naam is te vergelijken met de Veyron Super Sport, die voorheen het record had. 

 

Speciale Modificaties

Altijd fijn als je de snelwegen van Duitsland betreedt en je lekker je gas in kan trappen. De teller loopt omhoog naar de 200+ km/h en je gaat er als een speer van door. Voor Bugatti is dit natuurlijk niet genoeg. De auto heeft wel wat cosmetische aanpassingen moeten ondergaan. Zo heeft hij een long-tail achterkant wat de auto meer aerodynamisch moet maken. Ook heeft hij een scherpere voorbumper een koolstofvezel carrosserie wat hem lichter maakt. 

 

Speciale Banden

De banden onder de Bugatti zijn zoals gebruikelijk, banden van Michelin. Deze banden zijn vergelijkbaar met Pilot Sport Cup 2 banden, maar voor de Bugatti gemodificeerd om onder de Chiron te passen.

 

Een Koopje!

Voor degene die hem willen aanschaffen. De Chiron begint vanaf een prijs van € 3,5 miljoen en hiervoor moet je er snel bij zijn want er worden er maar 30 geproduceerd. Rond 2021 zullen de eerste de fabriek uitkomen.

 

Zou jij ook eens deze snelheid over de weg willen rijden of laat je het liever over aan een vliegtuig? Laat je reactie dan hieronder achter.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *