6 betaalbare manieren om je auto te upgraden

Er is niets spannender als een nieuwe auto, maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om het te ervaren, vooral als dit je eerste is. Dus als je de familieboot hebt geërfd, voel je dan niet te beschaamd voor je wielen, er zijn manieren om het te verbeteren zonder de bank te breken. Vandaag noem ik enkele van de beste manieren om je jalopy op te fleuren, zodat je je niet langer in een zwart-wit film voelt en je bij ons in de moderne wereld bent, waar auto’s slim genoeg zijn om parkeer indicaties te geven en binnen de rijstroken.

Koplampen

Voor een snelle en merkbare verandering in het algemene aspect van je auto, kiez je voor nieuwe koplampen. Als het glas is gematteerd en je hebt niet het budget om het te wijzigen, geef het dan een  lak. Koop ook een set hoogwaardige lampen – je kunt ’s nachts of’ s avonds het verschil zien als je de weg daadwerkelijk ziet tijdens het rijden!

Als je een beetje overboord wilt gaan, zijn er veel kleurrijke gloeilampen die het beeld van je voertuig volledig veranderen wanneer het aan staat. Je moet echter eerst controleren of ze legaal zijn in je land / regio.

Gepersonaliseerde nummerplaat

Ze zijn goedkoop, gemakkelijk te kopen en hebben een krachtige invloed op het algemene aspect van uw voertuig. Bovendien zal een geestige plaat je humeur ook verhogen, vooral als je het krijgt als een geschenk van een dierbare vriend of familielid. Dus, als je binnenkort jarig bent, geef je vrienden dan een duwtje in de richting van deze website en laat ze een combinatie voor je auto kiezen. Misschien suggereer je zelfs een combinatie die je verkiest.

RVS remleidingen

Het is misschien niet iets dat anderen kunnen zien, maar je zal de upgrade voelen in de manier waarop je auto remt. De meeste oude ontwerpen hebben rubberen remleidingen, waardoor de rem papperig aanvoelt en je onzeker kunt voelen over het pedaal. Maar met roestvrij nog steeds, de actie is stijver, en je voelt dat het sneller gebeurt. Om nog maar te zwijgen, roestvrij staal is duurzamer!

Binnenzijde LED Lightning Kit

Moderne voertuigen zijn uitgerust met verbluffende interieurontwerpen en verbleekte bliksem rond verschillende elementen (de console, de deurknoppen en andere) verbeteren het niveau van elegantie. Dus, als je auto deze leuke details niet heeft, kun je ze zelf toevoegen, zolang je het maar discreet kunt houden en het werk doet zonder de bekleding te breken.

Snelle tip: je kunt LED-lichtbanden gebruiken met lijm op een van de zijkanten om de schade aan de bekleding tot een minimum te beperken.

Verse verflaag

Het is misschien een beetje duurder, maar niets maakt je voertuig beter dan een nieuwe laag verf! Dus als je het budget hebt en je de manier wilt verbeteren waarop de auto eruit ziet, raad ik aan het zo snel mogelijk naar een spuiterij te brengen.

Naast het verbeterde aspect, zal een nieuwe verfbeurt ook zorgen voor roest of andere onvolkomenheden die in de loop van de tijd veel schade kunnen aanrichten.

Nieuwe wielen

Een gemakkelijke en coole manier om het uiterlijk van je jalopy op te frissen is met nieuwe wielen. Ik raad aan op maat gemaakte velgen te gaan, met kleine versieringen of zelfs lampen, maar gewone exemplaren zullen ook goed werken. Degenen met een verchroomd en glanzend aspect ademen nieuw leven in het algehele ontwerp van elke auto omdat het oog automatisch naar hen gaat.

Hier kun je wat verder gaan en ook de remblokken vervangen. Niet alleen zien ze er cool uit, maar je zult merken dat de auto anders reageert op commando’s. Als je de pads niet wilt veranderen, zijn er speciale hoezen die je kunt gebruiken om de indruk van nieuwe pads te geven.

Zoals je ziet, is alles mogelijk wanneer je een beetje onderzoek doet! Het enige dat je nodig hebt, is een redelijk budget en de bereidheid om naar de juiste accessoires te zoeken.